| |   Volg ons!

De thermische therapie van ElmediX biedt toekomstperspectief

ElmediX streeft ernaar het leven van kankerpatiënten te verlengen en hun levenskwaliteit te verbeteren. In eerste instantie ligt onze focus op pancreaskanker, maar ook andere kankertypes worden onderzocht.

OVER DE THERMISCHE THERAPIE

De thermische therapie van ElmediX is een behandeling waarbij de lichaamstemperatuur gedurende een bepaalde periode tot 41,5ºC wordt gebracht.

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat thermische therapie een positief resultaat kan hebben bij de behandeling van kanker.

Het lichaam opwarmen tot 41,5°C (thermische therapie) gedurende een aantal uren, versterkt het immuunsysteem, doodt kankercellen, verhoogt de opname van chemotherapeutica en maakt kankercellen gevoeliger voor bestraling.

EEN DUURZAME INVESTERING IN INNOVATIEVE ZORG

De testresultaten zijn veelbelovend en sluiten aan op onze missie. Samen met zorgverleners en investeerders streven we ernaar om een behandeltraject te realiseren dat staat voor levensverlenging en het verbeteren van de levenskwaliteit.

Wil jij bijdragen aan deze missie?

Contacteer investors@elmedix.com of vul onderstaand contactformulier in.

Wij beantwoorden graag al je vragen en lichten je uitgebreid toe wat de mogelijkheden zijn van de behandeling en hoe jij daar je steentje aan kan bijdragen.

This site is registered on wpml.org as a development site.